IKEA hack ötletek

Egyszerű IKEA hack ötletek, amiket bátran ajánlunk

2019.07.24 20:49

Biztosan veletek is előfordult már, hogy jobbnál jobb IKEA hack ötleteket sodort elétek az internet, de aztán pontos útmutató hiányában maradt a gyönyörködés és a megállapítás, hogy bizony ezt sem én fogom megvalósítani. A Pinterest az IKEA hackerek fellegvára, ami telis-tele van erre vonatkozó táblákkal: napokat, heteket lehet eltölteni a mások által megvalósított átalakítások csodálásával.

De kezdjük az elején.

Miért kell „meghackelni” az IKEA bútorokat?

Az IKEA bútorok sokunk kedvencei: elérhető árai és letisztult skandináv egyszerűsége miatt szerte a világban nagy népszerűségnek örvendenek. Azt hiszem kijelenthetjük, hogy mindenkiben megvan az igény arra, hogy harmonikus környezetet alakítson ki maga körül, amelyben igazán otthonosan érzi magát. Ez hatványozottan jelentkezik akkor, amikor gyermek érkezik a családba. A baba- illetve gyermekszobát barátságossá, meghitté és egyben praktikussá szeretnénk varázsolni, egy olyan hellyé, ahol gyermekünk az első perctől fogva jól érzi magát. Az IKEA bútorai ehhez jó kiindulási alapot jelentenek.

Forrás

Általában az alábbi okokból merül fel az igény a „széria” IKEA bútor átalakítására:

- a bútor színe/valamely részlete (pl. fogantyúja) nem illik az általunk megálmodott/ már kialakított enteriőrbe

- sokakat az zavarja, hogy „mindenkinek ilyen van” és egyediségre törekszik

- aztán ott vannak a DIY (do it yourself vagy magyarul csináld magad) szerelmesei, akik gyakran az átalakítás öröméért csapnak bele a módosításokba

- és ne feledkezzünk meg azokról sem, akik az átalakítással eredeti funkcióján túl új felhasználási móddal ruházzák fel az alap bútordarabot.

Forrás

Ha már a babaszobát kialakítottuk és az első pár hónap nehézségein is túlvagyunk, az idő előre haladtával újabb kihívások jönnek: az egyre növekvő játékmennyiség tárolása újabb kérdéseket vet fel, és az igényes játékok válogatása közben előfordulhat, hogy ismét a Pinterest táblákat böngésszük majd kevéske szabadidőnkben. Így máris eljutunk a következő kérdéshez:

Melyik IKEA játékot/játéktárolót/kisasztalt stb. válasszuk és azt hogyan illeszthetjük a már kialakított gyerekszoba dizájnjába?

Forrás

 

Segítünk!

A Stickea blog oldalát azzal a céllal indítjuk el, hogy olyan egyszerű, könnyen megvalósítható IKEA hack ötleteket mutassunk nektek, amelyeket magunk is kipróbáltunk, így saját tapasztalatainkkal könnyítsük meg azok dolgát, akik kedvet kaptak egy kis bútorhackeléshez. Megmutatjuk az átalakításhoz szükséges alapanyagokat és arról is írunk, hogy mennyi időt vett igénybe a művelet. Így valós képet és azonnal használható ötleteket adunk.

Azokra is gondolunk, akik azt vallják magukról, hogy bizony egy cseppnyi kreativitás és ügyesség sem szorult beléjük. Az ő életüket szeretnénk megkönnyíteni saját tervezésű bútor- és falmatricáinkkal, amelyekkel feltöltöttük a Stickea webáruházát.

Stickea bútormatricáink segítségével bárkiből pillanatok alatt igazi hacker lehet!

- matricákkal az IKEA bútorok színeit a gyerekszoba hangulatához igazíthatjátok,

- az alap bútorokat egyidejűleg egyedivé is tehetitek!

- ami még ennél is fontosabb: szeretjük, ha szárnyal a képzelet: nálunk egy asztal például nem csupán egy asztal, hanem egészen más is lehet!

Nézzetek szét és válogassatok kedvetekre a folyamatosan érkező ötletek és újabbnál újabb matricák között. Nektek melyik lesz a kedvencetek?

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.