IKEA hack ötletek

2020.03.26 13:30

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon az a kezdeményezés, hogy a gyerekek szivárványos képeket ragasztanak az ablakaikba, ezzel jelezve, hogy a házukban egy olyan óvodás, iskolás lakik, aki most nem találkozhat a pajtásaival.

2020.02.09 14:57

Nyakunkon a farsang és már biztos minden anyuka hetek óta lázasan készül az óvodai-iskolai jelmezbálra.

Vagy mégsem…??

Most azoknak az anyukáknak szeretnénk kedveskedni, akiknek nincs ideje vagy épp kézügyessége egy saját jelmez elkészítéséhez.

A legjobb az egészben, hogy ezt tényleg gyerekjáték elkészíteni, annyira, hogy akár a gyerekek is megcsinálhatják és a legfontosabb: koszmentesen, ami minden elfoglalt anyuka álma. :)

2020.01.04 22:42

Tudtátok, hogy a Pantone Intézet 1999 óta minden év decemberében kihirdeti a következő évre vonatkozó "Év színét", amely az adott év trendjeinek meghatározó alapeleme lesz?

Évente kétszer Európában szerveznek titkos találkozókat, ahol megvitatják a következő időszak színeit. Az "Év színét" a világban zajló események és társadalmi változások ihletik.   

És akkor most jöjjön a…….dobpergés….tüzijáték:  

A 2020-as év színe a klasszikus kék vagy kobaltkék, ami egy csodálatos mélykék árnyalat!  

Forrás

A lego évtizedek óta a gyerekek kedvence (bár a gyerekek közben felnőttek lettek, és még mindig tart a rajongás :D). Tessék szépen bevallani, ti is egy kicsit magatoknak szoktatok választani, amikor a gyerekek részére vásároltok? :P

Na ki kapott újabb LEGO készleteket a fa alá? És kinek van kedve egy kis átalakításhoz?

Kép forrása

2020.03.31 21:54

Ismeritek az IKEA piros színű hinta rénszarvasát, ami EKORRE névre hallgat? 

Ehhez a projekthez a legjobb, egy használt, akár ütött-kopott darab. Mi egy ismerőstől kaptuk, mert ott már túlkorosak lettek hozzá a gyerekek.

Hiába piros=mikulás=karácsony, valahogy mégis inkább más színű szarvasra vágytam. Nézelődtem a Pinterest-en és megakadt a szemem egy hófehér, puha, szőrös darabon. Ezért azonnal bele is vágtam az átalakításba!

 

Ha ezt a blog bejegyzést olvasod, remélhetőleg már legalább egy STICKEA társasjáték asztalmatrica boldog tulajdonosa vagy!

Mivel társasjátékaink nem tartalmaznak bábukat, így szeretnénk segítséget nyújtani és olyan ötleteket adni, amiket könnyen, az otthonodban is megtalálható dolgokból készíthetsz el, ezáltal még inkább saját családod ízlésére formálhatod a társasjátékot.

Biztosan veletek is előfordult már, hogy jobbnál jobb IKEA hack ötleteket sodort elétek az internet, de aztán pontos útmutató hiányában maradt a gyönyörködés és a megállapítás, hogy bizony ezt sem én fogom megvalósítani. A Pinterest az IKEA hackerek fellegvára, ami telis-tele van erre vonatkozó táblákkal: napokat, heteket lehet eltölteni a mások által megvalósított átalakítások csodálásával.

De kezdjük az elején.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.