IKEA hack ötletek

Ötletek a társasjáték matricák használatához

2019.08.26 21:38

Ha ezt a blog bejegyzést olvasod, remélhetőleg már legalább egy STICKEA társasjáték asztalmatrica boldog tulajdonosa vagy!

Mivel társasjátékaink nem tartalmaznak bábukat, így szeretnénk segítséget nyújtani és olyan ötleteket adni, amiket könnyen, az otthonodban is megtalálható dolgokból készíthetsz el, ezáltal még inkább saját családod ízlésére formálhatod a társasjátékot.

Ki nevet a végén? és Kígyók és létrák társasjátékhoz

1. Legegyszerűbbek a természetből kinyert kincsek, amik amellett, hogy nagyon egyediek és különlegesek, még ingyen is vannak!

Ilyenek például a kertben található kavicsok, amiket egyedivé tehetsz egy festéssel, vagy a nyaraláson összegyűjtött kagylók, amik különleges formavilágukkal igazán vidám hangulatot teremtenek játék közben.

Forrás

Forrás

Ki nevet a végén? társasjátékunkhoz mindegyikből 4-4 darabot kell csak összegyűjteni és már indulhat is a játék. Ha 2-nél többen játsszátok, akkor évszaknak megfelelően tudsz további „bábukat” gyűjteni, úgy mint a gesztenye, dió, mogyoró, makk.

Kígyók és létrák társasjátékhoz csak a létszámnak megfelelően  1-1 darab szükséges és már indulhat is a játék.

2. Természetesen már meglévő társasjátékaitokból is kölcsönezhettek bábukat, amennyiben van megfelelő számú belőle.

3. A mi kedvenceink, a nagyméretű fabábuk, itthon EBBEN a webáruházban találtunk belőlük. Ezeket a bábukat tetszőlegesen díszíthetietek, peg dolls néven rengeteg inspirációt találhattok a Pinteresten. 

Mi is ezt választottuk és a STICKEA társasjáték színeihez passzoló dekorszalagokat szereztünk be és ragasztottuk a bábukra.

4. Szintén egyszerűen megvalósítható társasjáték figuraként használhatjátok a meglévő játékaitokat, amik akár állatokból, kinder tojás figurákból, Playmobil figurákból, Legoból, Duploból, Hatchimals állatkákból, Mancs őrjárat kutyikből, Stikeezekből vagy bármilyen saját kedvenc figuráitokból is állhatnak.

A nagy futam társasjátékhoz

A nagy futam társasjátékhoz talán nincs is szükség külön figura ajánlásra, hisz mi lehetne passzolóbb, mint egy-egy játékautó, ami igazi versenyhangulatot teremt és a STICKEA kupához méltó futamnak vághattok neki?

Ehhez kedvetek szerint választhattok Hotwheels, Legó, Matchbox, Verdák vagy Mancs őrjárat autókat, hogy igazán színes és változatos legyen a verseny.

 

Társasjáték matricáinkat különböző IKEA gyerekasztalokhoz terveztük, válaszd ki a számodra megfelelőt:

IKEA LACK Ki nevet a végén?

IKEA LÄTT Ki nevet a végén?

IKEA KRITTER Ki nevet a végén?

IKEA FLISAT Társasozni jó

IKEA LACK Kígyók és létrák

IKEA LÄTT Kígyók és létrák

IKEA KRITTER Kígyók és létrák

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.