Kreatív termékeinkkel IKEA gyerekbútoraid megújulnak

⭐⭐⭐⭐⭐ 10.000+ elégedett vásárló

IKEA hack ötletek

Szivárvány

2020.03.26 13:30

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon az a kezdeményezés, hogy a gyerekek szivárványos képeket ragasztanak az ablakaikba, ezzel jelezve, hogy a házukban egy olyan óvodás, iskolás lakik, aki most nem találkozhat a pajtásaival.

A szép színes szivárványok pozitív gondolatokat ébresztenek mindenkiben, üzenet nem csak a barátoknak, hanem a ‘frontvonalon’ dolgozó orvosoknak, ápolóknak, mentősöknek, rendőröknek, mindenkinek, akinek munkája nem engedi meg, hogy otthon maradjon ezekben a vészterhes időkben.

A nagyobb gyerekek biztosan profi szivárványkészítők, így elsősorban kisebbeknek ajánljuk erre az alkalomra készített szivárvány színezőnket, amit díjmentesen letölthettek a színező képére kattintva PDF-ben:

 

 

A színezőt nyomtassátok ki egy A4-es papírra, majd használjatok ceruzát, zsírkrétát, filcet, festéket, bármit, amivel szívesen színeztek.

 

A kész képet ragasszátok ki utcafrontra néző ablakotokba.

 

Ha szeretnétek, itt tudjátok megadni a lakcímeteket, hogy felkerülhessetek a kezdeményezés hivatalos Google Maps térképére:

 

FELRAKOM A TÉRKÉPRE

Itt pedig megnézhetitek a térképet:

 

TÉRKÉP

 

 

A kész szivárványokat küldjétek el nekünk is (ha van kedvetek), vagy osszátok meg a dedikált „Keresd a szivárványt” Facebook csoportban: https://www.facebook.com/groups/840739046337168/?hc_location=ufi

Kitartást kívánunk mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra, maradjatok otthon és rajzoljatok szivárványt! ♥‿♥

Puszi,

Dorka és Dóri