Rólunk

Mi a közös bennünk? Ugyanaz a keresztnevünk :), sőt a vezetéknevünk kezdőbetűje is és még a férjeink vezetéknevének a kezdőbetűje is ugyanaz.

Na jó, viccet félretéve :) 10 évvel ezelőtt ismertük meg egymást, ahol mindketten egy multi cégnél voltunk alkalmazottak, egyikünk marketing, másikunk sales területen dolgozott. Sok projektben dolgoztunk együtt, és mindig eljátszottunk a gondolattal, hogy saját vállalkozásba kezdjünk.

Annak ellenére, hogy nagyon különböző személyiségek vagyunk, valahogy az élet mindig összehozott minket így vagy úgy, mert van 3 közös tulajdonságunk: kreativitás, maximalizmus és kitartás.

Dorka családja: Gábor és a fiúk, Barni,
Berci, Boti és Beni, aki nincs a képen még :) 1

  Dóri családja: Peti és a gyerekek,
Zelda és Beni 2

 

Mindketten túl voltunk egy építkezésen (és sok gyereken :)), majd egymás házát csodálva megállapítottuk, hogy nagy IKEA bútorvásárlók vagyunk.

Szeretjük az IKEA egyszerű, letisztult, skandináv vonalait, a gyerekbútorok pedig kifejezetten a kedvenceink.

Folyamatosan próbáltuk otthonunk hangulatához igazítani a bútorainkat is, de nem igazán találtunk olyan megoldást, ami az elfoglalt, igényes anyukáknak szól: vagyis gyorsan, egyszerűen kivitelezhető és még szép is :D

Így született meg a STICKEA ötlete, amit a „sticker” (matrica) és „IKEA” szavakból raktunk ki.

 

STICKER + IKEA = STICKEA

A cél az volt, hogy gyerekbútorokat/gyerekszobákat korosztálynak megfelelően könnyen, gyorsan, egyszerűen egyedivé varázsoljuk anélkül, hogy bármilyen extra kézügyességünk lenne, vagy rengeteg időnket venné el.

9 hónapig dolgoztunk a közös vállalkozás elindításán: ötleteltünk, rajzoltunk, ötleteltünk és megint rajzoltunk, majd újabb és újabb anyagokat teszteltünk, hogy az elérhető legmagasabb minőséget biztosítsuk a gyermekek maximális biztonságát szem előtt tartva. 

Figyelem! A STICKEA matricák függőséget okozhatnak :)!

A termékkínálat folyamatosan bővül, nézd meg aktuálisan elérhető termékeinket ITT.

Reméljük bútormatricáink egyedi, vidám stílusa elnyeri tetszésedet, és hamarosan vásárlóink között üdvözölhetünk!

Brunner Dorka és Koch-Bulla Dóri

1 A képet készítette: Bor Frida Photograhpy

2 A képet készítette: Englert Orsi Photography

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.