Cukipofi

Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi
Cukipofi

Van fehér IKEA bútorod?

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy aki igazi IKEA rajongó, egész biztosan rendelkezik a svéd bútoróriástól fehér bútorral.

 

Cukipofi matricáinkat azoknak ajánljuk, akik szeretik a kreatívitást és szeretnének a bútordarabjaiknak egyéniséget adni.

 

Cukipofi matricánkkal mostantól bármit, hangsúlyozzuk BÁRMIT feldobhatsz, lehet fiús vagy lányos bútordarab, a lényeg, hogy minden esetben vidámságot és változatosságot kölcsönöz az unalmas fehér bútoroknak.

 

Matricánkat ajánljuk az IKEA ANTILOP etetőszékre, STUVA szekrényre, ágyra, MAMMUT székre, FLISAT gyerek ülőkére, bármelyik IKEA rácsos ágyra, TROFAST tárolódobozra, de rakhatod falra, ajtóra vagy akár futóbiciklire is, már csak a te fantáziádon múlik.

 

Te melyik bútordarabra ragasztanád szívesen?

 

A matrica mérete: 21,5*5 cm, amely 1 db cukipofit tartalmaz


Az IKEA bútor nem része a terméknek.

 

Az oldalon található minden tartalom, beleértve kép, szöveg, technikai megoldások, szerzői jogi védelem alatt állnak, ezek mindennemű felhasználása engedélyhez kötött!

 

1 290 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A matrica 3 részből áll:

 

- hordózó, amin a matrica van

- dekor matrica (maga a minta, jelen esetben a cukipofi masnival/nyakkendővel)

- áttetsző fólia (applikáló fólia)

 

 

Felhelyezés lépései:

1. A megkapott termékről először célszerű levágni a masnit/nyakkendőt a könnyebb felhelyezés érdekében.

2. Helyezd sík felületre, hogy az áttetsző rész legyen felül. Ezt követően egy bankkártya vagy rongy segítségével simítsd végig párszor az áttetsző felületet.

2. Ezután fordítsd meg, hogy a hordozó (a matrica alja) legyen felül. Óvatosan húzd le a hordozó papírt, hogy a minta az átvivő fóliára hiánytalanul átragadjon.

3. Ha kész vagy a művelettel, akkor helyezd a mintát bármelyik általad kedvelt tárgyra/bútordarabra, majd kézzel vagy egy rongy segítségével simítsd végig többször a matricát.

4. Ha teljesen sima és gyűrődésmentes a felület, akkor minél élesebb szögben óvatosan és lassan húzd le az átvivő fóliát, és máris ultracuki lett kedvenced.

5. A masnit/nyakkendőt pedig kedvedre helyezheted, attől függően, hogy Cukifiút vagy Cukilányt szeretnél. De masni nélkül is egy kedves pofit kapsz, ami mindig mosolyt csal az arcodra.

 

Ugye milyen egyszerű? Jó cukizást!

Dorka és Dóri

Adatok
Cikkszám
STICK186
Vélemények
Legyél te az első, aki véleményt ír!